Informații generale

Una dintre prioritățile noastre principale este confidențialitatea vizitatorilor noștri. Acest document cu Politica de Confidențialitate conține tipurile de informații colectate și înregistrate de ESQA, precum și cum le folosim.
Dacă aveți alte întrebări sau doriți mai multe informații cu privire la Politica noastra de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin email la contact@esqa.ro .

Log files

ESQA urmărește o procedură standard de logare a fișierelor. Aceste fișiere înregistrează vizitatorii când accesează website-uri. Toate firmele de hosting procedează astfel, precum și serviciile de analiză de date ale acestor firme de hosting. ESQA prelucrează datele dumneavoastră în scopuri și temeiuri diferite, din categorii precum:

  • Adresa de Protocol de Internet (IP)
  • Tipul browserului, browser type, furnizorul de servicii de internet (ISP)
  • Posibil numărul de clickuri

Politici de Confidențialitate

Puteți consulta această listă pentru a verifica Politicile de Confidențialitate ale fiecărui partener.

Politici ale Părților Terțe

Politica de Confidențialitate a ESQA nu se aplică altor website-uri sau servicii de publicitate afiliate. De aceea, vă recomandăm să consultați Politicile lor de Confidențialitate pentru mai multe informații. Acestea pot include practicile și instrucțiunile lor privitoare la renunțarea la anumite opțiuni. Puteți găsi o listă completă a acestor Politici de Confidențialitate, precum și link-urile către acestea aici.
Puteți dezactiva modulele de tip cookie din setările individuale ale browserului pe care îl folosiți. Pentru mai multe informații despre administrarea cookie-urilor în browserul respectiv, verificați website-ul oficial al browserului.

Confidențialitate online

Aceasta politică de confidențialitate se aplică doar activităților noastre online și este validă pentru vizitatorii website-ului nostru, cu privire la informațiile pe care ei le partajează și / sau care sunt stocate în ESQA. Această politică nu se aplică nici unei alte informații dobândite în mediul offline sau prin alte canale diferite de acest website.
Prin folosirea website-ului nostru, vă dați implicit consimțământul pentru Politica noastră de Confidențialitate și sunteți de acord cu Termenii și Condițiile.

Actualizări

Această Politică de Confidențialitate a avut ultima actualizare datată pe 28 Noiembrie 2020. Politica noastră de Confidențialitate poate fi modificată iar ESQA va publica pe această pagină o versiune actualizată a Politicii. Prin consultarea frecventă a acestui site puteți să vă asigurați că aveți cunoștință permanent despre activitățile de prelucrare întreprinse de către ESQA.