Prezentarea Proiectului ESQA în cadrul celei de-a 30-a Conferințe Anuale a EURASHE

Proiectul Implicarea eficace a părților interesate în activități externe de asigurare a calității – ESQA a fost prezentat la cea de-a 30-a conferință anuală a EURASHE, în cadrul unui stand virtual online, unde sunt prezentate pe scurt rezultatele și activitățile proiectului.

Reamintim că principalele livrabile ale proiectului sunt Studiul și Ghidul asupra Implicării eficace a părților interesate în activități externe de asigurare a calității. Studiul examinează îndeaproape implicarea părților interesate în activități externe de asigurare a calității prin cartografierea perspectivelor agențiilor de asigurări de calitate, instituțiilor de învățământ superior și studenților, pe această temă, în timp ce Ghidul pentru implicarea eficace a părților interesate de asigurări externe a calității vizează să ofere orientări și îndrumări bazate pe practică, în principal către agențiile de asigurare a calității și autoritățile naționale din Aria Europeană a Învățământului Superior(EHEA), pentru a consolida dialogul și cooperarea cu părțile interesate, precum și pentru implicarea efectivă în procesele de asigurare a calității.

Tema conferinței este ′′ Educație superioară profesională pentru dezvoltare durabilă: Crearea unei schimbări durabile ′′ și dezbaterea modului de a depăși provocările cu care ne confruntăm, pentru a ne îmbunătăți habitatul, economia și viața.

Programul conferinței, și alte informații, găsiți la următorul link: https://www.eurashe.eu/events/annual-conferences/30th-annual-conference-online-20-21-may-2021/

Mai multe informații despre proiectul ESQA sunt disponibile aici: https://esqa.ro/

Flyer ESQA 2021 – Conferință EURASHE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *