Consultare a Ghidului pentru Implicarea Eficace a Părților Interesate în Asigurarea Calității

Vă invităm cordial să răspundeți la o consultare privind elaborarea Ghidului asupra Implicării eficace a părților interesate în activități externe de asigurare a calității. Acest Ghid urmărește în prim-plan să ofere îndrumări agențiilor de asigurare a calității și autorităților naționale din Aria Europeană a Învățământului Superior(EHEA), pentru consolidarea dialogului și a cooperării cu părțile intereate, precum și îndrumări pentru implicarea acestora în procesul de asigurare a calității. Liniile Directoare abordează în primul rând modalitatea de implicare a părților interesate în activitățile externe de asigurare a calității, cu scopul de a eficientiza și de a crește eficacitatea implicării acestora la nivelul țărilor membre Ariei Europene a Învățământului Superior (EHEA), în concordanță cu prevederile Standardelor și Liniilor Directoare pentru asigurarea calității în Spațiul European al Învățământului Superior (ESG) 2015. Cu toate acestea, în acord cu răspândirea și impactul ESG 2015 dincolo de Aria Europeană a Învățământului Superior, acest Ghid poate fi, de asemenea, folosit ca inspirație pentru țări și regiuni din afara Ariei Europene a Învățământului Superior .

Prin această consultare, pentru a întări și valida conținutul documentului în rândul potențialilor utilizatori și al părților interesate relevante, precum și pentru a găsi modalități de îmbunătățire ulterioară, ne dorim să aflăm părerea dumneavoastră asupra actualului proiect de Ghid.

Puteți accesa prin acest link proiectul documentului și formularul de feedback https://www.surveymonkey.com/r/WG3CHFF. Completarea acestui chestionar durează aproximativ 20-30 de minute.

Așteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră până luni, 7 septembrie 2020. Părerea dumneavoastră este foarte importantă, vă mulțumim anticipat pentru răspuns!

Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne contactați la: secretariat@enqa.eu sau esqa@pmu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *