Activitatea online de tip peer-learning bazată pe proiectul Ghidului pentru implicarea eficace a părților interesate în asigurarea calității

Suntem încântați să vă anunțăm că la data de 20 octombrie 2020, orele 13:00 – 17:00 CEST, va avea loc activitatea online de tip peer-learning bazată pe schița Ghidului privind Implicarea eficace a părților interesate în activități externe de asigurare a calități , ce poate fi accesat folosind acest link.

Acest eveniment este adresat membrilor Grupului Bologna Peer-Support pe Asigurarea Calității, dar și reprezentanților părților interesate relevanți la nivel național din toate țările din Aria Europeană a Învățământului Superior (EHEA).

Obiectivul principal al acestui ghid este de a oferi îndrumări încurajatoare și “elemente îndrumătoare” pentru a susține implicarea eficace în activități de Asigurare a Calității, în mod special pentru activități de asigurare a calității externe conduse de Agențiile de Asigurarea Calității, dar care pot fi benefice pentru părțile interesate precum autorități naționale și instituții de învățământ superior (HEIs). Ghidul se bazează pe Studiul privind implicarea părților interesate în activitățile de asigurare a calității externă, elaborat de asemenea în cadrul proiectului ESQA și accesibil aici.

Pentru elaborarea Ghidului pentru implicarea eficace a părților interesate în procesul de asigurare a calității a avut loc o sesiune de Consultări, cu rolul de a întări și valida conținutul documentului în rândul potențialilor utilizatori și al părților interesate relevante. Ghidul a fost revizuit în concordanță cu rezultatele Consultărilor, de aceea noua ediție va fi discutată ulterior într-o nouă etapă a proiectului.

În urma întâlnirii online, rezultatele relevante obținute vor fi publicate pe website-ul nostru, împreună cu o înregistrare video a evenimentului.

Pentru orice alte informații sau feedback, vă rugăm să ne contactați la esqaproject@gmail.com.

 

Agenda
Guide draft

ESQA project presentation webinar Group C

Guide presentation webinar Group C

Report group discussions webinar Group C

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *